WORKSHOPS  EN CURSUSSEN

WAT DEELNEMERS ZEGGEN...

CHRISTA - handletteren

De opbouw was goed en de voorbeelden voor mij een must en leerrijk! Schikking en opvulling op het blad, kiezen van de belangrijkste woorden zijn heel interessant. Een leerrijke, ontspannende workshop. Gastvrij ontvangen, de sfeer was subliem. We vertrokken allemaal met een glimlach op ons gezicht!

eline - wandhanger weven

Superontspannend! Weven voelt echt aan als een me-time moment. Helemaal full focus op je weefraam. En Evelien legt je alles stap voor stap uit. En ze heeft zoveel keuze in wol.

annelies - wandhanger weven

Atelier E gaf me de weefmicroben. Op drukke werkdagen heb ik vanaf nu een nieuw ontstress momentje gevonden. Just what I needed. Moois creëren voor mijn eigen huisje. 

Website%20(1)_edited.jpg

Jolien - handletteren

Ik wist niet dat handletteren zo ontspannend en leuk was! Ik maakte een mooi naambordje voor het kamertje van mijn dochter en ik heb genoeg geleerd om thuis zelf aan de slag te kunnen! Echt een aanrader!

karolien - bullet journal

Het was heel fijn! En inderdaad vooral onthouden dat we er gewoon aan mogen beginnen, stap voor stap en dat het niet perfect moet zijn :-) 

Laurien - handletteren

Leuke ontspannende avond waarbij de kriebel om met handletteren verder te gaan werd doorgegeven!

anouk - haken

Ik heb de smaak te pakken. Dat haken heeft eigenlijk wel iets meditatiefs eens je zo in een flow zit, heerlijk! 

ann - bullet journal

Ik heb een begin gemaakt in mijn dikke blanco boek, dat nu niet meer blanco gaat blijven. Het kriebelt en smaakt naar meer. Dankjewel voor de duidelijke info en leuke ideetjes. 

WAT ZEG JIJ?

VOLG ME ZEKER OP INSTAGRAM VOOR EEN DUIK IN MIJN CREATIEVE, TRAGE WERELD