top of page

Coaching

Ik begeleid positief ingestelde vrouwen naar meer zon in hun leven. Samen gaan we op weg naar een leven met meer veerkracht, plezier, evenwicht, eenvoud en tijd voor wat belangrijk is

Coming soon

Herken jij dit?

Je bent positief en leergierig, en wil verandering omarmen. Je houdt van het leven, maar er komen ook soms 'gemene' onweders op je pad. Je doorstaat die stormen, maar voelt dat de zon niet meer zo vaak schijnt in je leven als voorheen. Jouw gevoel en je lichaam geven je signalen dat het anders mag. 

Je bent vaak moe, rusteloos en slaapt niet altijd even goed. Op dit moment nemen je gedachten geregeld een loopje met je, je hebt een overvolle takenlijst, je staat veel in functie van anderen... Pfff, mijn leven is zo vermoeiend. Je bent niet altijd even tevreden met hoe je leven nu loopt. Is het dit nu? popt al eens op in jouw hoofd. Je wimpelt die gedachte af en stapt door. 

 

Dromen en verlangens zijn voor later. Voor als er tijd is. Nochtans voel je diep vanbinnen dat er iets borrelt. Je wil ontdekken hoe jij je kostbare leven meer zonneschijn kan geven. Je bent het beu om in het weerbericht meer onweders te zien dan zonnestralen. Je voelt je klaar om prioriteit te maken van jezelf en van wat je belangrijk vindt. Om te genieten van je leven met schwung en veerkracht.

Je wil wel, daar is geen twijfel over. Alleen zorgen je gedachten er nu vaak voor dat het koudefront overtrekt en je bevriest. Je ziet veel obstakels op je weg en neemt alle doemscenario's door. Ben je op zoek naar iemand die wat opklaring brengt? En ben je bereid om waardengerichte acties te zetten en om je eigen zon te creëren? Alles wat je nodig hebt, zit in jou. Ik ben er graag om dat vuurtje aan te wakkeren. Als coach, veilige haven, klankbord, supporter, zonbrenger... 

Wil je op de hoogte blijven van mijn opstart?

Op de hoogte