Compagnie Energie

Creatieve getaways

Wat? 

'Compagnie Energie' staat voor creatief vertragen én groeien als mens, tijdens een creatieve getaway, van een dagdeel, een volledige dag of meerdere dagen. Wat doe je tijdens zo'n getaway? Da's simpel: kiezen voor jezelf! 

Tijdens een getaway werkt Atelier E samen met andere ondernemers, die inzetten op vertragen en bewuster leven. Samen creëren we een moment van rust, ontspanning en meer zelfinzicht. Onthaasten, een momentje voor jezelf en sterker naar huis! 

Hoe? 

"Is dit niet héél zweverig allemaal?" Nee, hoor.  Het is vooral gezellig samen zijn in kleine groep en in een natuurlijke omgeving. Je connecteert met de andere deelnemers en vóóral met jezelf. Wanna join? 

Slow flow MOMENT

Een dagdeel waarin je creatief vertraagt - elke editie een andere ontspannende workshop. In de workshops ligt de focus op opgaan in het moment en op gevoel creëren. Ook komt er telkens een moment zachte yoga aan bod. 

SLOW FLOW GETAWAY

In de getaways van een dag of meerdere dagen is er naast creativiteit en yoga, ook ruimte voor inspiratiesessies rond zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling. We spreken geen zweverige taal, wél toegankelijke en vooral toepasbare taal. Tips die jij ook in je dagelijkse leven kan meenemen dus.

Slow flow in coronatijden

Nieuwe winterse edities vinden normaal plaats in januari/februari. Alleen is het nu geen ideaal moment om je er warm voor te maken. Wél maak ik je graag warm voor wat anders. Wat denk je ervan als die editie naar jou thuis komt?

 

That's right, ik presenteer je graag: SLOW FLOW @ HOME. 

Jij ontvangt een box, die creatieve zelfzorg én vertragen ademt, zodra je 'm opent.

De ingrediënten? Twee creatieve workshops, tips om te vertragen, zachte yoga en meditatie. In de box zit alle materiaal voor de workshops, extra goodies én een draaiboekje, dat jou vertelt hoe je de box best beleeft. Zodat jij - net zoals tijdens het live evenement - een ontspannen, sfeervol en tegelijk energiegevend moment beleeft. Je krijgt ook toegang tot een gesloten pagina waarop je alle bijhorende video's kan bekijken. Zo zijn we toch een beetje bij elkaar! 

Prijs: 54.95 euro 

Toegang tot de gesloten Slow Flow-pagina krijg je vanaf 20 december tot en met eind februari.

Sfeerbeelden van het slow flow moment in augustus 2020

Wat de deelnemers vonden

Eline

Eline

Het concept zegt het zelf: nood aan ontspanning en even weg uit de ratrace? Nood aan een avondje volledig voor jezelf? Dan is dit echt iets voor jou. Je start met een deugddoende yoga-les waardoor je stressniveau meteen een tiental trappen lager ligt.  Als er een goede basis is gelegd, leer je een leuke techniek aan om met een mooie creatie naar huis te kunnen gaan. Tot slot eindigt de getaway met een rustgevende meditatie. Van een TOP-event gesproken! Vandaag de dag lopen we onszelf zo snel voorbij, we hebben nergens meer tijd voor, we doen alleen nog wat we 'moeten' en zitten 's avonds bekaf in de zetel. Gelukkig worden we hier niet van... Maar door af en toe eens te ontsnappen aan wat 'moet' en af en toe eens van die sneltrein te stappen, kom je terug tot jezelf. 

Tessa

Het was voor mij een aangename, gezellige en creatieve avond. Ik sta al te popelen voor een tweede keer!

Julie

Ik ben graag creatief bezig, maar thuis komt het er nooit van. De leuke combinatie met yoga en meditatie verraste me en daarom sprak het event me aan. Het was super leuk en zeker een aanrader.

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2020 - Atelier E - Sint-Truiden, België

Tot uiterlijk 15/3/2022 kandidaat-ondernemer

bij Ondernemersatelier cvba so - Starterslabo Limburg
Windekestraat 1, 3600 Genk | 089 36 57 71 | lim@starterslabo.be 
BTW BE 0876 478 439