Schrijf je in op de wachtlijst | Atelier E

Bullet journal: how to start? - Het systeem uitgelicht

Bullet journal: how to start? - Het systeem uitgelicht

Waar en wanneer?

Schrijf je in op de wachtlijst
Atelier E, Hovenierstraat 45, Sint-Truiden, België

Over de workshop

Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe data? Laat je interesse weten door je in te schrijven. Dit is geen definitieve inschrijving.

Een bullet journal is één schriftje waarin je naast jouw taken en afspraken ook je ideeën, (zelfzorg/liefde) dagboek, voornemens voor 2021 of inspiratielijstjes bundelt. Gedaan met rondslingerende lijstjes of verloren notities en vooral veel inzicht rijker. In deze workshop krijg je meer uitleg over de methode en leer je ze praktisch toepassen. Tijdens de workshop leggen we de basis van onze journal. (Let op: Dit is geen handletterworkshop.) Je gaat naar huis met een ontspannen geest en veel inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Praktische informatie

  • Adres? Atelier E, Hovenierstraat 45, 3800 Sint-Truiden
  • Toegankelijkheid? Op wandelafstand van station Sint-Truiden en (gratis) parkeren in de straat
  • Wanneer? Nader te bepalen, de workshop duurt 2,5 uur. 
  • Prijs? 45 euro, gebruik van alle materiaal, hapje en drankje inbegrepen. 
  • Niet inbegrepen? Bullet journal - breng je eigen journal mee. Je Je vindt bullet journals in allerlei groottes en van allerlei prijsklassen. Een bullet journal is typisch een leeg schriftje met stipjes. Die stipjes dienen louter om makkelijker structuur aan te brengen en lijnen te trekken. Een schriftje met lijntjes of effen pagina's is dus zeker even goed. Welk formaat heb je nodig? Dat hangt van jou af. Wil je het kunnen meenemen in je handtas? Kies dan voor een kleiner formaat (wel best niet kleiner dan A5). Ligt je journal altijd in huis? Dan kun je gerust een groter boek kiezen.

Deel dit evenement