vr 11 jun. | Atelier E

Handletteren

Registratie is afgesloten
Handletteren

Waar en wanneer?

11 jun. 19:00 – 21:30
Atelier E, Hovenierstraat 45, Sint-Truiden, België

Over de workshop

In deze workshop leer je alle trucjes van de foor om mooie handgeschreven woorden op papier te zetten. Met of zonder schreef, welke pennen, pijlen, wimpels, compositie ... Ga voor een leuke quote of maak gepersonaliseerde wenskaartjes! Ervaring met handletteren is niet nodig, de workshop is ideaal voor beginners! 

Je hoeft niets mee te brengen, enkel een portie creatieve goesting en de zin om te vertragen. 

Je gaat naar huis met een ontspannen geest en veel inspiratie! 

Praktische informatie

  • Adres? Atelier E, Hovenierstraat 45, 3800 Sint-Truiden
  • Toegankelijkheid? Op wandelafstand van station Sint-Truiden en (gratis) parkeren in de straat
  • Wanneer? Vrijdag 11 juni, van 19u tot 21u30
  • Prijs? 45 euro, gebruik van alle materiaal, hapje en drankje inbegrepen. 
  • Betaling gebeurt na registratie via overschrijving. De gegevens vind je in de bevestigingsmail. Je inschrijving is pas definitief na betaling. 

Opgelet! 

  • Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. 
  • De workshops vinden omwille van de COVID19-maatregelen op dit moment plaats in openlucht, met inachtneming van voldoende afstand en hygiëne. Bij regen wordt er gezorgd voor overdekt zitten. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen. 
Registratie is afgesloten

Deel dit evenement