za 13 feb. | Atelier E

Handletteren - Feesteditie

Registratie is afgesloten
Handletteren - Feesteditie

Waar en wanneer?

13 feb. 10:00 – 12:30
Atelier E, Sint-Truiden, België

Over de workshop

In deze workshop leer je alle trucjes van de foor om mooie handgeschreven woorden op papier te zetten. Met of zonder schreef, welke pennen, pijlen, wimpels, compositie ... Ga voor een leuke quote, maak wenskaartjes of breng je pakjes voor Kerstmis mee! Ervaring met handletteren is niet nodig, de workshop is ideaal voor beginners! 

Je hoeft niets mee te brengen, enkel een portie creatieve goesting en de zin om te vertragen. 

Je gaat naar huis met een ontspannen geest en veel inspiratie! Tijdens de eindejaarsfeesten zul je kunnen 'uitpakken' (hehe, begrijp je? ;-)).

Waar? Sint-Truiden (locatie nader te bepalen)

Wanneer? Zaterdag 12 december, van 10u tot 12u30

Prijs? 45 euro, gebruik van alle materiaal, hapje en drankje inbegrepen

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen. 

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement