do 17 dec. | Atelier E

Hoofdband haken

Registratie is afgesloten
Hoofdband haken

Waar en wanneer?

17 dec. 2020 19:00 – 22:00
Atelier E, Sint-Truiden, België

Over de workshop

In deze workshop leer je een zachte hoofdband haken. Warme oren gegarandeerd! Je leert een haakpatroon begrijpen en de basissteken haken (losse, halve vaste, vaste, half stokje, stokje). Dit is een workshop voor absolute beginners. Geef je hoofdband aan iemand kado bij Kerst of hou ze gewoon lekker zelf! Warme oren gegarandeerd! 

Je hoeft niets mee te brengen, enkel een portie creatieve goesting en de zin om te vertragen.

Je gaat naar huis met een ontspannen geest, jouw warme hoofdband én een haaknaald. Na de workshop ben je klaar om zelf aan de slag te gaan met een eenvoudig haakpatroon! 

Waar? Sint-Truiden (locatie nader te bepalen)

Wanneer? Donderdag 17 december, van 19u tot 22u

Prijs? 49 euro, alle materiaal, hapje en drankje inbegrepen

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement