do 07 jan. | Atelier E

Macramé plantenhanger

Tickets zijn niet te koop
Macramé plantenhanger

Waar en wanneer?

07 jan. 19:00 – 21:30
Atelier E , Sint-Truiden, België

Over de workshop

In deze workshop leer je de basis van macramé. Aan de hand van verschillende knopen steek je je eigen hippe plantenhanger in elkaar. Je plant zal stralen, en jij ook!

Je hoeft niets mee te brengen, enkel een portie creatieve goesting en de zin om te vertragen. Je gaat naar huis met een ontspannen geest en jouw eyecatcher mét plantje. Na de workshop kun je ook thuis verder, want je begrijpt al heel wat macramé-woordenschat.

Waar? Sint-Truiden (locatie nader te bepalen)

Wanneer? Donderdag 7 januari, van 19u tot 21.30u

Prijs? 47 euro, het gebruik van alle materiaal, plantje, hapje en drankje inbegrepen

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen.

Deel dit evenement