za 12 dec. | Online workshop

Online workshop - Handletteren - Feesteditie

Registratie is afgesloten
Online workshop - Handletteren - Feesteditie

Waar en wanneer?

12 dec. 2020 10:00 – 12:30
Online workshop

Over de workshop

Als we niet kunnen samenkomen, dan komen we toch gezellig online samen? 

In deze workshop leer je alle trucjes van de foor om mooie handgeschreven woorden op papier te zetten. Met of zonder schreef, welke pennen, faux kalligrafie, wimpels, compositie ... Ga voor een leuke quote, maak wenskaartjes of versier je pakjes voor Kerstmis. Ervaring met handletteren is niet nodig, de workshop is ideaal voor beginners! 

Bij een real life workshop gebruik je in de studio alle materialen. Anders dan in real life krijg je nu de benodigdheden toegestuurd, zodat je thuis meteen alles hebt. Je kan het 'startpakketje' ook komen oppikken, dan bespaar je de verzendkosten. Grootste voordeel? Je hebt meteen de pennen in huis om nog véél meer kaartjes en pakjes te versieren. 

  • inspiratie- en instructieboekje
  • 2 kwaliteits fineliner pennen 
  • papieren kaartjes en cadeautags
  • enkele meters kraft inpakpapier

Je sluit de avond af met een ontspannen geest en veel inspiratie! 

Tijdens de eindejaarsfeesten zul je kunnen 'uitpakken' (hehe, begrijp je? ;-)).

Waar? Vanuit je eigen cocon - Je kan de workshop volgen via je computer 

Wanneer? Zaterdag 12 december, van 10u tot 12u30

Prijs? 45 euro + 10 euro (startpakketje mét verzending) OF 6.50 euro (startpakketje mét ophalen)

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen. 

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement