Het tijdstip wordt later bepaald | Atelier E

Wandtapijtje weven

Waar en wanneer?

Het tijdstip wordt later bepaald
Atelier E, Sint-Truiden, België

Over de workshop

Laat je creativiteit stromen tijdens deze beginnersworkshop 'weven'. Je creëert een uniek wandtapijtje voor in je interieur.  Weven is super ontspannend! Je werk groeit in je handen. En het eindresultaat is al-tijd mooi én verrassend.⁠

In deze workshop leer je de basics van weven, waarmee je eindeloos kan experimenteren. Opgelet: dit is een dagworkshop. Weven is een traag proces en om in alle rust je werkje te maken, kies ik voor een volledige dag. 

Waar? Sint-Truiden (locatie nader te bepalen)

Wanneer? Zaterdag 6 maart, van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u 

--> Deze workshop wordt herpland, wanneer de coronamaatregelen versoepelen. 

Prijs? 77 euro, het gebruik van alle materiaal, hapje en drankje inbegrepen. Wandel tijdens de lunchpauze even naar het centrum voor een snelle lunch of eet je lunch rustig op in het atelier. Ik voorzie zelf ook soep!  

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen.

Deel dit evenement

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2020 - Atelier E - Sint-Truiden, België

Tot uiterlijk 15/3/2022 kandidaat-ondernemer

bij Ondernemersatelier cvba so - Starterslabo Limburg
Windekestraat 1, 3600 Genk | 089 36 57 71 | lim@starterslabo.be 
BTW BE 0876 478 439 

Foto's: eigen materiaal & véél van Spot Workshops | Leen Van de Sande