za 30 jan. | De Lappenmand

Wandtapijtje weven

Registratie is afgesloten
Wandtapijtje weven

Waar en wanneer?

30 jan. 10:00 – 15:30
De Lappenmand, Sint-Theresiastraat 9, 2400 Mol, België

Over de workshop

Laat je creativiteit stromen tijdens deze beginnersworkshop 'weven'. Je creëert een uniek wandtapijtje voor in je interieur.  Weven is super ontspannend! Je werk groeit in je handen. En het eindresultaat is al-tijd mooi én verrassend.⁠

In deze workshop leer je de basics van weven, waarmee je eindeloos kan experimenteren. Opgelet: dit is een dagworkshop. Weven is een traag proces en om in alle rust je werkje te maken, kies ik voor een volledige dag.

Waar? 'De Lappenmand' - Sint Theresiastraat 9, 2400 Mol 

Wanneer? Zaterdag 30 januari, van 10u tot 12u30 en van 13u tot 15u30

Prijs? 77 euro, het gebruik van alle materiaal, hapje en drankje inbegrepen. Breng je eigen lunch mee. Er is ook mogelijkheid om via 'De Lappenmand' een broodje te bestellen. 

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, meld je dat via mail (atelier_e@hotmail.com). Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders jouw plaats kan innemen. Ook dit meld je via e-mail. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan krijg je de kans om op een later tijdstip aan een andere workshop van Atelier E deel te nemen.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement