top of page

FOCUS - one day retreat

creatieve retreat in Vlaanderen

Leg de focus op jezelf tijdens een dag vol inspiratie, groei en creativi-tijd. Een retreat met inspirerende en creatieve workshops, ont-moetingen in een ontspannen sfeer, een heerlijke lunch, bites en drinks. Én een mooie goodiebag! Kom jij focussen?😘 

Voorstel logo _ Feed (1).jpg
Voorstel logo _ Feed (1).jpg

Herken jij dit?

😏 Elke dag opnieuw doe jij je best om je takenlijst af te vinken en alles gemanaged te krijgen. In het weekend en in je vakantie kom je op adem. Het frustreert je al eens dat je amper tijd lijkt te vinden om te doen wat jij wil, laat staan een ganse dag voor jezelf. Hoe lang is dat al geleden?  

😏 Als kind hield je van creativiteit, maar gaandeweg ben je het wat verloren. Of er werd je gezegd dat je niet creatief was, dat kan ook? Toch ben je nieuwsgierig wat creativiteit voor jou zou kunnen betekenen. Je snakt meer dan eens naar een momentje rust en diepe ontspanning. Waarom lijkt het leven vaak een race?

Wat als je ...

 • de focus op jezelf kan leggen in je takenlijst?

 • (opnieuw) leert genieten van creativiteit

 • handwerktechnieken kent die je bijna overal kan doen?

 • weet hoe je rust kan vinden in alledag, en niet alleen in het weekend?

 • van een trager tempo je nieuwe normaal kan maken?

 • ...?

FOCUS - one day retreat ☼

Leg de focus op jezelf tijdens een dag vol inspiratie, groei en creativi-tijd. Een retreat met inspirerende en creatieve workshops, ont-moetingen in een ontspannen sfeer, een heerlijke lunch, bites en drinks. Én een mooie goodiebag! Kom jij focussen?😘 

Zaterdag 7 mei van 9u tot 17u - bij Thof in Drongen 


Er zijn maar 20 plaatsjes.

Programma

 • Ontvangst

 • Voormiddag - FOCUS op jouw pad

  Workshop ‘Creëer jouw eigen visionboard’ 
  In deze workshop leer je uit je hoofd te komen én meer in verbinding te staan met je gevoel. Aan de hand van een begeleide visualisatie ontdek je jouw verlangen en visie op lange termijn. Daarna ga je aan de slag met creatief materiaal om dit verlangen in beeld te brengen. Je gaat naar huis met een visionboard als reminder van welk pad je in je leven wil bewandelen.

 • Lunch - FOCUS op lekker eten en gezellig tafelen

 • Namiddag - FOCUS op creativi-tijd en vertragen door handwerk

  Workshop ‘Een vriendelijke reminder in beeld op glas met faux kalligrafie’ 
  Meer vanuit jouw unieke waarden leven en geloven dat dat kan, vraagt moed, durf en geduld. Onze innerlijke criticus zorgt ervoor dat we als mens van nature een strenge stem durven aannemen, ontevreden zijn met ons proces en weinig stilstaan bij wat er wél al is. In deze workshop sta je kort stil bij deze denkpatronen en buig je ze om met een boodschap van vriendelijkheid en mildheid voor jezelf. Die boodschap vertaal je creatief met faux kalligrafie en breng je aan op glas, zodat je jezelf letterlijk in de ogen kan kijken en die milde boodschap keer op keer meer doorvoelt. deze workshop leer je uit je hoofd te komen én meer in verbinding te staan met je gevoel.