top of page
Voorstel logo _ Feed (1).jpg
Voorstel logo _ Feed (1).jpg

focus - one day retreat

Leg de focus op jezelf tijdens deze dag vol inspiratie, groei en creativiTIJD. Een retreat met inspirerende en creatieve workshops, ont-moetingen in een ontspannen sfeer, een heerlijke lunch, bites en drinks. Kom jij focussen?

Herken jij dit?

Elke dag opnieuw doe jij je best om je takenlijst af te vinken en alles gemanaged te krijgen. In het weekend en in je vakantie kom je op adem. Het frustreert je al eens dat je amper tijd lijkt te vinden om te doen wat jij wil, laat staan een ganse dag voor jezelf. Hoe lang is dat al geleden?  

Als kind hield je van creativiteit, maar gaandeweg ben je het wat verloren. Of er werd je gezegd dat je niet creatief was, dat kan ook? Toch ben je nieuwsgierig wat creativiteit voor jou zou kunnen betekenen. Je snakt meer dan eens naar een momentje rust en diepe ontspanning. Waarom lijkt het leven vaak een race?

Wat als je...

  • de focus op jezelf kan leggen in je takenlijst?

  • (opnieuw) leert genieten van creativiteit

  • handwerktechnieken kent die je bijna overal kan doen?

  • weet hoe je rust kan vinden in alledag, en niet alleen in het weekend?

  • van een trager tempo je nieuwe normaal kan maken?

  • ... 

Voorstel logo _ Feed (1).jpg

Volgende editie: 7 mei 2022

Er zijn maar 15 plaatsjes. 

Zet je op de wachtlijst als jij graag als eerste op de hoogte bent (én een mooie korting wil scoren).

Leg de focus op jezelf tijdens deze dag vol inspiratie, groei en creativiTIJD. Een retreat met inspirerende én creatieve workshops, ont-moetingen in een ontspannen sfeer, een heerlijke lunch, bites en drinks. Kom jij focussen?  

Atelier E_edited.png

sfeerbeelden vorige focus-retreat