top of page
Voorstel logo _ Feed (1).jpg
Voorstel logo _ Feed (1).jpg

focus - one day retreat

Leg de focus op jezelf tijdens deze dag vol inspiratie, groei en creativiTIJD. Een retreat met inspirerende en creatieve workshops, ont-moetingen in een ontspannen sfeer, een heerlijke lunch, bites en drinks. Kom jij focussen?

Herken jij dit?

Elke dag opnieuw doe jij je best om je takenlijst af te vinken en alles gemanaged te krijgen. In het weekend en in je vakantie kom je op adem. Het frustreert je al eens dat je amper tijd lijkt te vinden om te doen wat jij wil, laat staan een ganse dag voor jezelf. Hoe lang is dat al geleden?  

Als kind hield je van creativiteit, maar gaandeweg ben je het wat verloren. Of er werd je gezegd dat je niet creatief was, dat kan ook? Toch ben je nieuwsgierig wat creativiteit voor jou zou kunnen betekenen. Je snakt meer dan eens naar een momentje rust en diepe ontspanning. Waarom lijkt het leven vaak een race?

Wat als je...

  • de focus op jezelf kan leggen in je takenlijst?

  • (opnieuw) leert genieten van creativiteit

  • handwerktechnieken kent die je bijna overal kan doen?

  • weet hoe je rust kan vinden in alledag, en niet alleen in het weekend?

  • van een trager tempo je nieuwe normaal kan maken?

  • ... 

Voorstel logo _ Feed (1).jpg

Volgende editie: 7 mei 2022

Er zijn maar 15 plaatsjes. 

Zet je op de wachtlijst als jij graag als eerste op de hoogte bent (én een mooie korting wil scoren).

Leg de focus op jezelf tijdens deze dag vol inspiratie, groei en creativiTIJD. Een retreat met inspirerende én creatieve workshops, ont-moetingen in een ontspannen sfeer, een heerlijke lunch, bites en drinks. Kom jij focussen?  

Atelier E_edited.png

sfeerbeelden vorige focus-retreat

Over het focus-team

2Q3A0722.jpg

Hey! Ik ben Evelien van Atelier E.

Ik hou van dieren, reizen, koffie, zacht beddengoed, all things creative en kan enorm genieten van wandelen en knappe vergezichten. Ik ben een mensenmens en gevoelsmens. Voor ik Atelier E opstartte, raasde ik zonder het goed en wel te beseffen door het leven. Ik volgde mijn hart niet en hield geen rekening met de limieten van mijn lichaam.

 

Een burn-out en de symbolische leeftijd 30 jaar gaven me een duwtje om écht van koers te veranderen. Ik heb er mijn missie van gemaakt om zo licht en zonnig mogelijk te leven, met meer rust, plezier en tijd voor wat me blij maakt. En dat wil ik ook voor jou!

 

Noem me gerust ‘professioneel rustbrenger’. Dat doe ik via creatieve workshops en cursussen waarin vertragen en zelfontwikkeling centraal staan, en (meerdaagse) retreats. Op mijn shop vind je ook een selectie creatief materiaal en allerlei creatieve videocursussen. Zin om samen jouw zon te creëren?

Go with the slow… & create your own sunshine.

Hey! Ik ben Eline van Huize Vink.

Ik beschrijf mezelf als een creatieve generalist, "iemand met veel interesses, nood aan variatie en een onstilbare leerhonger". Ik ben echte praatgraag, een levenslustige positivo*,* en vind het leuk om gezellige momenten te hebben met vrienden en familie.

 

Maar soms trek ik me ook graag terug en kan ik genieten van rustige, creatieve me-time zonder afleiding. Die rust en verlangen naar creativiTIJD vind ik terug in mijn penselen, verf, potloden, klei... En zo is "Huize Vink" ontstaan. Een verwijzing naar de straat waar ik woon maar ook naar de eigenschappen van de vink als een vrolijk, gezellig en vreedzaam diertje. En ja, het 'bekt' ook wel goed hé?

Wil jij ook meer creativiTIJD in je leven? Dan is een workshop bij Huize Vink vast iets voor jou. Ik organiseer workshops in mijn atelier of tuin, of op andere prachtige locaties. Gaande van borduren tot porseleinschilderen. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen en een onvergetelijke beleving te bieden! Liever thuis aan de slag? Ga dan zeker eens kijken op de DIY-pagina op mijn website. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen en een onvergetelijke beleving te bieden!

Feed (7).jpg
2Q3A0315.jpg

Hey! Ik ben Stephanie van Plan S.

Het gezicht achter en de S in Plan S.

Op mijn 25e kreeg ik te kampen met een burnout en depressie. Het duurde meer dan een jaar om mezelf terug bij elkaar te rapen. Daarna besloot ik dat ik anders zou gaan leven en werd het mijn missie om een leven te creëren waaruit ik niet hoefde te ontsnappen.

Dat ging met vallen en opstaan, tranen en gevloek, maar ook met verwondering en geluk. Ik maakte in hoofdberoep een carrière-switch van de sociale sector naar digitale marketing en in bijberoep ging het van een webshop met handgemaakte tassen en naaiworkshops naar workshops rond bullet journaling tot Plan S.

Met Plan S is het mijn missie jou te helpen om meer rust in je hoofd creëren via workshops, cursussen en coaching rond structuur, selfcare, selfimprovement en life-work balans.

bottom of page