top of page

ANTI-PIEKER
GIDS

SMT logo.png

Initiatie Handletteren
3 tips om jouw journal / agenda
creatief aan te kleden

Creativiteit is rustgevend en aanstekelijk. Er gaat geen dag voorbij of ik heb niet even gehandletterd: in mijn journal, op mijn nota's, op een kladje... Je kan het overal doen én hebt er weinig voor nodig. Omdat ik jou ook rust gun, schenk ik met veel plezier de initiatie 'Handletteren', die deel uitmaakt van mijn online cursus 'Bullet Journal Power'. 

Gratis mini-initiatie 
'Handletteren'

2Q3A2660.jpg

Herken jij dit?

😏 's Avonds plof je makkelijk in de zetel. Creatief bezig zijn, komt er vaak niet van. "Nu nog al mijn gerief bovenhalen, nee laat maar..." Het frustreert je dat je amper tijd lijkt te vinden.

😏 Je hebt Pinterest-borden vol ideeën, maar voert er amper wat van uit. Als je wel tijd hebt, weet je niet goed waar eerst te beginnen.

😏 Soms blokkeer je en verlies je jezelf in het opzoekwerk van een nieuwe skill. "Dit ga ik nooit kunnen." "Als ik eraan begin, dan wil ik het ineens goed doen." Een begonnen project belandt meer dan eens in de vergeetschuif.

😏 Je wil graag iets nieuws leren en bent op zoek naar een rustgevende activiteit, maar je hebt geen zin om alles zelf uit te zoeken. Je voelt in je kleine teen dat creativiteit jouw dada zou kunnen zijn, maar bent er ook onzeker over. Misschien werd (of wordt) er tegen jou gezegd dat je 'niet creatief' bent? 

Voel je zoiets van 'slik'? Weet dat dat héél normaal is! Ik ben hier ook geweest. Tot ik een manier vond om creativiteit laagdrempeliger in mijn leven te brengen. Ik wens jou superveel handletterplezier toe. Ik doe dit dagelijks in mijn journal. Het is mijn mini-rustmomentje op een dag. Een journal hoeft er helemaal niet piekfijn uit te zien. Vaak houdt dat je net tegen om eraan te beginnen. Handletteren is wél héél ontspannend! In deze mini-initiatie leer je enkele tips & tricks om je journal creatief aan te kleden.  

Inschrijven
bottom of page