Bewust

leven

bewuster leven - hoe dan? 

Wil je je nog meer verdiepen in hoe je bewuster kan leven?

Wil je nog meer groeien richting een leven dat je voldoening geeft, 

en waarin je je goed voelt?

Eentje waarin je meer tijd hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt. Eentje waarin je actie durft nemen. Eentje waarin je energie hebt. Eentje waarin je niet alleen leeft voor (wat) anderen (denken). Eentje waarin je met zelfvertrouwen kan staan. Eentje waarin je trots bent op jezelf. 

Ik help jou graag om je eigenwaarde te boosten. Ik toon je hoe je kan winnen aan veerkracht en optimisme om lastigere periodes aan te kunnen. Ik leg je manieren voor om jezelf beter te leren kennen, zodat het makkelijker wordt om te weten wat voor jou werkt. Je eigen handleiding, zeg maar. 

Ik reik je concrete tools aan om in het hier en nu aan de slag te gaan. Niet diep graven in jouw verleden dus, wel motiverende handvaten die praktisch, gemoedelijk en very down to earth zijn. 

Zin in?  

Ik werk met Atelier E aan allerlei mindful (creatieve) workshops, inspiratiesessies en programma's, die de komende tijd worden gelanceerd. Als jij graag op de hoogte blijft, laat dan even vrijblijvend jouw gegevens hieronder achter.

 

Heb je zin om nu alvast eens met mij in gesprek te gaan? Tijdens een gemoedelijke babbel, al wandelend, al creërend, virtueel, al thee drinkend... Waar jij je goed bij voelt! Schrijf dat dan even in het tekstveld en dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Je interesse kenbaar maken is gratis en geheel vrijblijvend :) 

Liefs,

Evelien