top of page

LIEF ZIJN

voor jezelf

#IKZIEMEGRAAG
EEN ZEVEN DAGEN CHALLENGE

OM SAMEN AF TE TELLEN NAAR VALENTIJN

Meedoen met de #ikziemegraag challenge?
Laat je gegevens achter. op zondag 7 februari beginnen we eraan :) 

* Jouw gegevens worden niet doorgegeven. Je kan je ook steeds weer afmelden op deze actie. 

even liefdevol 

als jij voor een ander bent

wees zo voor jezelf

© Atelier E

Viva Valentijn! Meestal ben ik zelf niet zo'n fan van de dag. Ja ja, het is een cliché: ik vier de liefde graag elke dag en niet enkel op een commerciële hoogdag. :) Dit jaar wil ik er wél bij stilstaan. Ik nodig je uit om samen toe te leven naar Valentijn. 

 

Deze challenge nodigt je uit om te groeien naar een mildere houding ten opzichte van jezelf. Zeven dagen lang, in de aanloop naar Valentijn, krijg je per mail een tip of (creatieve) oefening toegestuurd, die je inzichten geeft om met meer en meer zelfcompassie naar jezelf te kijken.

Heel vaak zijn we er ons niet van bewust hoe streng we voor onszelf zijn en zijn we liever voor een ander dan voor onszelf. Vaak spreken we onszelf hard toe of vergeten we onszelf. De voorbije jaren heb ik op allerlei manieren gesleuteld aan een milde houding ten opzichte van mezelf. 

Met deze challenge wil ik jou ook een duwtje geven. 'What if you simply devoted this year to loving yourself more.' Laat 2021 het jaar zijn waarin je echt investeert in jezelf :) Doe je mee? Zo kun je op Valentijn niet alleen tegen een ander zeggen hoeveel je van hem/haar houdt, maar kun je het ook al wat comfortabeler tegen jezelf zeggen. 

Liefs,

Evelien - Atelier E