WERK OP JOUW MAAT

Heb je zin om met Atelier E samen te werken? Super leuk!

 

Hieronder staan een aantal mogelijkheden, waarvoor jij Atelier E kan contacteren.

Niet gevonden wat je zocht? Ik sta open voor andere suggesties. Geef dan even een seintje en dan bekijken we samen. 

Handgeschreven moois

Atelier E haalt met plezier haar mooie handschrift voor je boven. Heb je iets te vieren? Wil je gepersonaliseerde decoratie op je feest? Jouw baby is geboren en je wil het aankondigen op je raam? Heb je een winkel en je wil een unieke raamtekening op je maat? Of je wil gewoon iemand verrassen met een boodschap op een raam? The sky is the limit! Bekijk hier een aantal realisaties. 

IMG_3541.JPG

DIY-thuispakket op maat

Atelier E maakt creatieve thuispakketten. In het pakket zitten alle materialen en instructies, die jou op weg helpen. Ben je een zaakvoerder? Heb je een organisatie met een tof product? Wil je je medewerkers, partners of klanten ermee laten kennismaken aan de hand van een DIY-pakket? Samen ontwikkelen we het perfecte pakket! 

119786180_365523324484904_35979473790821

verkopen en wholesale

Wil jij graag DIY-pakketten of handgemaakte items van Atelier E verkopen? Heb jij interesse in een grotere afname? Contacteer me en dan bekijken we de mogelijkheden. 

headband-51.jpg

creatieve content

Van opleiding ben ik taal- en letterkundige en journalist. En dus ben ik verlekkerd op schrijven: handletteren, raamtekenen én teksten. Heb jij nood aan content voor je magazine? Kan ik een blogpost voor je maken? Graag! Ik werk met plezier een DIY voor je uit. Van creatieve onderwerpen en topics rond persoonlijke ontwikkeling, bewuster leven en zelfzorg gaat mijn hart sneller slaan. Een foto erbij nodig? Kan ook! 

laptop Schrijven

workshop op maat 

Atelier E denkt graag met je mee, als jij op zoek bent naar een workshop op maat. Een activiteit met vriend(inn)en, vrijgezellen, babyshower, collega's, familie... Een workshop op maat kan tot 8 personen in mijn eigen studio of ik kom naar jou toe met alle materiaal. Kijk hier alvast eens naar het vaste aanbod. 

spot-workshops-evelien (2)-min.jpg