3 manieren om je raamstift te gebruiken

Met een raamstift is het super tof om raamtekeningen te maken, aangepast aan het seizoen of ter ere van speciale gelegenheden. Maar het hoeft niet alleen bij ramen te blijven. Wat dacht je van een lieve boodschap op een spiegel? Of iets origineels op een glas?


1. Op een raam


De 'normale' manier. Pas je ramen aan naargelang het seizoen of ter ere van speciale gelegenheden. Ik schreef met mijn raamstift een eigen haiku op m'n raam met Valentijn in het vooruitzicht. Klik naar rechts op de afbeelding om te zien hoe ik op mijn raam schrijf. Meer inspiratie nodig? Hier zie je nog wat raamtekeningen.


2. Op een spiegel


Het is zo leuk om 's morgens op te staan en meteen een positieve boodschap of een friendly reminder. Wat helpt om je eigenwaarde en zelfvertrouwen op te krikken, is een compliment aan jezelf op de spiegel noteren. 'Hé knapperd!' 'Wat ben je mooi!' ... Of verras je lief met een originele boodschap? ;-) In plaats van een briefje te plakken gebruik je toch gewoon je raamstift?3. Op een glas


Geef je tafel een extra touch door op je glazen te tekenen met je raamstift. Nu we niet op restaurant kunnen gaan eten, is het toch extra tof om gezellig te kunnen tafelen, hé? In dit filmpje (op Instagram) zie je hoe ik mijn glazen onder handen neem.4. Nu jij!


Ik ben superbenieuwd wat jij allemaal met je raamstift uitspookt. Haalde jij inspiratie uit deze blogpost? Laat je het me dan weten door een foto met me te delen (via Instagram @atelier___e)?

Zin om nog meer zelf te maken?


Bekijk de andere gratis DIY's op de blog of snuister eens door de webshop met creatief materiaal en DIY-pakketten.


Wil je me vragen om iets op jouw raam te tekenen? Op maat voor jou?


Graag! Hier kan je wat van m'n werk zien. En hier kun je me contacteren (gegevens, onderaan op de homepagina)


Samen creatief aan de slag na corona?


Atelier E biedt allerlei creatieve workshops en creatieve retraites aan.


Heb je zin in een creatieve activiteit met vriendinnen, collega's, familie bij jou thuis? Of zoek je iets leuks voor een vrijgezellen, verjaardagsfeest of een doorsnee zondag? Dat kan! Ik kom naar jou toe en zorg voor al het materiaal.