Wees creatief met wat je in huis hebt

Oké, we moeten binnen blijven. Oké, we kunnen niet gezellig met vrienden of familie afspreken. Oké, we kunnen geen creatieve workshops volgen. Oké, dat duurt nu wel al een hele tijd ... Máár dat wil niet zeggen dat je je hoeft te vervelen. Integendeel!


Het is net hét uitgelezen moment om creatief te zijn met wat je in huis hebt, want al te vaak hoef je niks extra's aan te kopen om iets unieks te maken! Out of the box denken en voilà: jouw eigen gemaakte stuk!


"What is junk to some, is treasure to others"

Brillenetui van een melkkarton

Zin om een handig en trendy etui te maken? Zoek snel een melkkarton! Je hebt niet veel extra nodig. Alleen een schaar, een naald, een lat, een pen, een knoop en wat garen. Recyclage? Check! Vakantiegevoel? Check!

Plantenhanger van een oud t-shirt


Zoek als de bliksem een t-shirt dat je niet meer aandoet. Met wat knip- en weefwerk maak je er een hippe plantenhanger van! Gegarandeerd een leuk creatief momentje en achteraf een extra eyecatcher in huis!Vrolijke vogeltjes van een wc-rol


Gooi je wc-rolletjes niet meteen bij het papierafval, maar recupereer ze. Vrolijk je huis op met een schattig en simpel vogeltje. Versier het naar hartenlust en ... tsjirp, tsjirp ... je huis is instant vrolijker!Samen creatief aan de slag na corona?


Atelier E biedt allerlei creatieve workshops aan!

Heb je zin in een creatieve activiteit met vriendinnen, collega's, familie bij jou thuis? Of zoek je iets leuks voor een vrijgezellen, verjaardagsfeest of een doorsnee zondag?

Dat kan! Ik kom naar jou toe en zorg voor al het materiaal.

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2020 - Atelier E - Sint-Truiden, België

Tot uiterlijk 15/3/2022 kandidaat-ondernemer

bij Ondernemersatelier cvba so - Starterslabo Limburg
Windekestraat 1, 3600 Genk | 089 36 57 71 | lim@starterslabo.be 
BTW BE 0876 478 439 

Foto's: eigen materiaal & véél van Spot Workshops | Leen Van de Sande