Mild zijn voor jezelf - Zeven dagen aftellen naar Valentijn

Viva Valentijn! Meestal ben ik zelf niet zo'n fan van de dag. Ja ja, het is een cliché: ik vier de liefde graag elke dag en niet enkel op een commerciële hoogdag. :) Dit jaar wil ik er wél bij stilstaan. Ik nodig je uit om samen toe te leven naar Valentijn.

Ik heb een #ikziemegraag challenge op poten gezet, waaraan jij gratis en voor niks kan deelnemen. De challenge nodigt je uit om te groeien naar een mildere houding ten opzichte van jezelf. Zeven dagen lang, in de aanloop naar Valentijn, krijg je per mail een tip of (creatieve) oefening toegestuurd, die je inzichten geeft om met meer en meer zelfcompassie naar jezelf te kijken.

Heel vaak zijn we er ons niet van bewust hoe streng we voor onszelf zijn en zijn we liever voor een ander dan voor onszelf. Vaak spreken we onszelf hard toe of vergeten we onszelf. De voorbije jaren heb ik op allerlei manieren gesleuteld aan een milde houding ten opzichte van mezelf.

Met deze challenge wil ik jou ook een duwtje geven. 'What if you simply devoted this year to loving yourself more.' Laat 2021 het jaar zijn waarin je echt investeert in jezelf :) Doe je mee? Zo kun je op Valentijn niet alleen tegen een ander zeggen hoeveel je van hem/haar houdt, maar kun je het ook al wat comfortabeler tegen jezelf zeggen.


Doe je mee met de #ikziemegraag challenge?


Hier kun je inschrijven.


  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Pinterest Icon

© 2020 - Atelier E - Sint-Truiden, België

Tot uiterlijk 15/3/2022 kandidaat-ondernemer

bij Ondernemersatelier cvba so - Starterslabo Limburg
Windekestraat 1, 3600 Genk | 089 36 57 71 | lim@starterslabo.be 
BTW BE 0876 478 439