top of page

Route en parkeren

Parkeren: 

Je kan in de Hovenierstraat vrij parkeren. Geen plaats? Parkeer dan op de parking achter het station.

's Avonds kun je ook parkeren op de parking van de AD Delhaize, één straat verder. 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:

Atelier E ligt op wandelafstand van het station van Sint-Truiden. Als je aankomt op perron 1, neem je de trap naar beneden. Je komt uit op de parking achter het station. Je wandelt naar rechts de parking af. Je steekt meteen de straat over en bent in de Hovenierstraat. Aan het 'ronde punt' met de apotheek ga je rechtdoor. Atelier E bevindt zich wat verderop aan de rechterkant.

Bereikbaarheid met de auto: 

Kom je van de E40 Brussel/Leuven? Neem dan de afrit in Tienen. Blijf op de steenweg rijden tot je in Sint-Truiden aankomt. Aan het rondpunt neem je de tweede afslag. Je rijdt voorbij voetbalstadion Stayen, aan je rechterkant. Sla de eerste straat links in (Fabriekstraat). Ga aan het rondpunt met de kerk rechtdoor. Je komt meteen aan een volgend rondpunt. Ga opnieuw rechtdoor en neem de eerste straat rechts. De tweede straat rechts is de Hovenierstraat. Atelier E bevindt zich aan je linkerkant. 

Kom je van de E314? Neem dan de afrit in Hasselt-Zuid. Volg de Expresweg richting Sint-Truiden. Aan de eerste lichten in Sint-Truiden sla je rechts af, richting domein Het Speelhof. Aan de tweede lichten sla je linksaf voorbij woonzorgcentrum Het Meiland. Je volgt de weg en neemt een bocht naar rechts. Je passeert links parking Veemarkt en rechts Het Speelhof. Je komt uit aan het ziekenhuis. Op de T-splitsing ga je naar links en neemt de eerste straat rechts. Je rijdt onder een brugje door en slaat aan het 'rondpunt' linksaf de Hovenierstraat in. Atelier E bevindt zich aan je linkerkant. 

Je vindt Atelier E in Sint-Truiden, in de Hovenierstraat 45. 
De studio ligt op wandelafstand van het station en het centrum van de stad. 


Bij aankomst wandel je via de rechteroprit voorbij het huis, tot in de tuin. De studio bevindt zich rechts in de tuin. 

bottom of page