CREATIEVE WORKSHOPS

Tijdens de creatieve workshops ligt de focus op

(be)leven, traag met je handen werken en aandacht schenken aan wat je doet. Je lijf ontspant en je boost je mentale welzijn, want door even heel bewust met je handen bezig te zijn,

gun je je hoofd rust. Doe je mee?

WORKSHOP

AGENDA

WORKSHOP

OP MAAT

CREATIEF THUIS

DIY-PAKKET

CREATIEVE

RETREAT

Hieronder vind je de geplande creatieve workshops van Atelier E - op locatie of in mijn eigen atelier in Sint-Truiden. 

Tot en met (who knows?) vinden er omwille van COVID-19 geen fysieke workshops plaats. Geplande workshops worden verschoven. Een nieuwe datum wordt bekend gemaakt, zodra er meer zicht is op versoepelingen. Er staan nu af en toe live online workshops op de agenda. Of je kan met een DIY-pakket thuis op jouw eigen tempo aan de slag. 

 • Het tijdstip wordt later bepaald
  Atelier E
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Atelier E, Sint-Truiden, België
  In de workshop leer je alle trucjes van de foor om mooie handgeschreven woorden op papier te zetten. Met of zonder schreef, welke pennen, wimpels, faux kalligrafie, compositie... Ga voor een leuke quote of personaliseer een wenskaartje! Leef je uit. Ervaring in handletteren is niet nodig.
 • Het tijdstip wordt later bepaald
  Atelier E
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Atelier E, Sint-Truiden, België
  Laat je creativiteit stromen tijdens deze beginnersworkshop 'weven'. Je creëert een uniek wandtapijtje voor in je interieur. Weven is super ontspannend! Je werk groeit in je handen. En het eindresultaat is al-tijd mooi én verrassend.⁠
 • 15 apr. 19:30 – 21:30 CEST
  Online workshop ism Avansa Limburg
  Een bullet journal is in hoofdzaak een praktisch instrument om meer grip te krijgen op je leven. Daarnaast kan het ook jouw creatieve uitlaatklep zijn! In deze workshop krijg je tips & tricks om je bullet journal er mooi te laten uitzien. Ik neem je mee in de wereld van handlettering!
 
2Q3A2293.jpg

Workshop op maat

Wil je me boeken voor een creatieve activiteit met vriend(inn)en, familie of collega's? Zoek je iets leuks voor een vrijgezellen, verjaardagsfeest, teambuilding of jouw organisatie? Wil je me boeken in jouw eigen workshopstudio? Dat kan!

thuis-72-min_edited.jpg

Creatief thuis

Woon je te ver van Atelier E? Of heb je zin om thuis

creatief te vertragen? I got you covered. In mijn webshop vind je DIY-boxen en -materiaal om thuis creatief tot rust te komen. Creatief vertragen zonder de deur uit te hoeven! 

Ik wist niet dat handletteren zo ontspannend en leuk was! Ik maakte een mooi naambordje voor het kamertje van mijn dochter en ik heb genoeg geleerd om thuis zelf aan de slag te kunnen! Echt een aanrader!

De opbouw was goed en de voorbeelden voor mij een must en leerrijk! Schikking en opvulling op het blad, kiezen van de belangrijkste woorden zijn heel interessant. Een leerrijke, ontspannende workshop. Gastvrij ontvangen, de sfeer was subliem. We vertrokken allemaal met een glimlach op ons gezicht!

Leuke ontspannende avond waarbij de kriebel om met handletteren verder te gaan werd doorgegeven!

Superontspannend! Weven voelt echt aan als een me-time moment. Helemaal full focus op je weefraam. En Evelien legt je alles stap voor stap uit. En ze heeft zoveel keuze in wol.

Atelier E gaf me de weefmicroben. Op drukke werkdagen heb ik vanaf nu een nieuw ontstress momentje gevonden. Just what I needed. Moois creëren voor mijn eigen huisje. 

Jolien
'Handletteren'

Christa

'Handletteren'

Laurien

'handletteren'

Eline

'wandtapijtje weven'

Annelies

'Wandtapijtje weven'

 • Gray Instagram Icon
 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Pinterest Icon

© 2020 - Atelier E - Sint-Truiden, België

Tot uiterlijk 15/3/2022 kandidaat-ondernemer

bij Ondernemersatelier cvba so - Starterslabo Limburg
Windekestraat 1, 3600 Genk | 089 36 57 71 | lim@starterslabo.be 
BTW BE 0876 478 439 

Foto's: eigen materiaal & véél van Spot Workshops | Leen Van de Sande